donderdag 12 juni 2014

NIEUW BIJ MD ENDURO ADVENTURES ENDURO CURSUS ONDER LEIDING VAN ALEX V.D. BROEK


Wij organiseren Enduro cursussen in samenwerking met Alex van den Broek.
Alex was diverse malen Trial kampioen en specialist in extreem Enduro (10e op de Hell’s Gate, Erdzberg). Hij kan je de fijne kneepjes van het Enduro rijden leren, voor BEGINNERS maar ook voor ERVAREN rijders. Als ervaren triallist kan hij je de techniek en het evenwichtsgevoel van een trialrijder geven, en daar kan je veel profijt van hebben in het Enduro rijden van tegenwoordig met de extreemtesten.
Marcel Davids zal als voorrijder de mooiste paadjes, hellingen en riviertjes van de Costa Brava opzoeken, wat een prachtig Enduro gebied is. De thuisbasis ligt midden in dit gebied.
Deze cursus duurt 5 rijdagen (maandag tot en met vrijdag) en wordt van oktober tot juni georganiseerd (vraag naar data) de groep bestaat uit max 6 pers zodat iedereen de optimale aandacht krijgt.
De prijs voor deze  cursus is 1350,00 euro en daarbij inbegrepen: logies met ontbijt, motor KTM 450 exc, alle drankjes in huis, cross shirt en heel veel leer en rijplezier het is natuurlijk ook mogelijk om met je eigen motor te komen dan is de prijs 750,00 euro
Deze prijzen zijn inclusief de les van alex .
Voor info: mdspanje@kpnmail.nl   06 51299364 of alex.broek@zonnet.nl 06 50212729

Geen opmerkingen:

Een reactie posten